Står du og mangler en autoriseret VVS'er? Måske har du utætte rør, stoppet afløb eller er du i gang med renovering af dit badeværelse, så kan Lylloffs Blik & VVS hjælpe dig fra start til slut. Vi har siden 1996 specialiseret os i at løse VVS arbejde, uanset om du er privat boligejer eller erhvervsdrivende i Roskilde, Ballerup, Frederikssund, Gentofte, Hellerup og resten af Nordsjælland.

Tag kontakt allerede i dag

Skræddersyede VVS løsninger til dine behov

Som din VVS'er kan du forvente en professionel samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Renovering af badeværelse
  • Reparation af for eksempel vandhane eller toilet
  • Nybyggeri: alle installationer i forhold til VVS
  • Og meget mere

Vi er også opmærksomme på, at der kan være lovgivningsmæssige krav forbundet med visse opgaver, såsom i forbindelse med afløbs- og vandinstallationer. Vores team besidder den nødvendige erfaring og ekspertise til at håndtere alle opgaver på en sikker og lovlig måde. 

VVS, der samarbejder på tværs

Står du overfor et større renoveringsprojekt, der kræver mere end blot en autoriseret VVS'er? Hos Lylloffs Blik & VVS er vi klar til at træde til med den nødvendige ekspertise. Udover vores VVS ydelser samarbejder vi også tæt med erfarne murere og tømrere. Dette betyder, at vi kan tilbyde dig en komplet løsning uden, at du skal bruge tid og energi på at finde de rette håndværkere til dit projekt. Vi sikrer et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper, så du kan have tillid til, at din renovering bliver udført med præcision og professionalisme. 

Skarpe priser på dit VVS arbejde

Vi tror på gennemsigtighed og ærlighed i vores prissætning. Før vi begynder arbejdet, giver vi dig altid et klart og detaljeret tilbud, så der ikke er nogen overraskelser på regningen. Vi forstår vigtigheden af at holde sig inden for budgettet, og vores mål er altid at levere enestående service til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en specifik VVS opgave. Du kan altid fange os på telefon 23707971 eller sende en mail til lylloffsblik@hotmail.com. Som alternativ kan du også udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Giv os et kald